DevOps Cursus

Part Time | 3 Maanden

Je bouwt een indrukwekkend portfolio van real-world projecten op en tilt het naar een hoger niveau met onze Career Management Services. Dit meeslepende programma wordt aangedreven door cloud computing (AWS). Je bent voorbereid, zelfverzekerd en klaar voor een IT-carrière op een hoger niveau met Clarusway-ondersteuning !

devops-engineer
DevOps

Cursusoverzicht

Slimme DevOps-praktijken zijn van cruciaal belang voor IT-bedrijven om hun ontwikkelings- en operationele processen effectief te beheren. Bedrijven hebben hun teams nodig om de DevOps-cultuur, -methoden en DevOps-tools te gebruiken in de huidige competitieve markt.

Onze afgestudeerden verdienen de status van de meest gevraagde kandidaten in de IT-industrie via Clarusway’s DevOps Cursus powered by cloud computing (AWS).

Cloud Computing zal naar verwachting groeien – er is geen vertraging in de vraag naar hoogopgeleide DevOps Engineers in eenll-industrie.

Clarusway heeft samengewerkt met marktleiders om DevOps-training van wereldklasse aan te bieden, zodat u een getalenteerde DevOps Engineer kunt worden. Gedurende de cursus ontvang je

 • Hands-on ervaring met Jenkins
 • Infrastructuur uitrollen op basis van code
 • Configuratiebeheer implementeren met Ansible
 • Microservices op schaal implementeren.

114+ Hours Live In-Class

54+ Hours CMS

Hands-on Activities

Terwijl u deze vaardigheden leert, krijgt u de ondersteuning die u nodig hebt om in aanmerking te komen voor goedbetaalde DevOps-banen op het gebied van cloud computing. Aan het einde van de DevOps-cursus heeft ueen indrukwekkend portfolio van real-world projecten en waardevolle ervaring. We helpen u uw carrière te ontwikkelen door middel van intensieve profiel- en portfoliobeoordelingen om ervoor te zorgen dat u klaar bent om een succesvolle en bevredigende DevOps-carrière op te bouwen.

DevOps Cursus is een programma van 14 weken met meer dan 114 uur in-class sessies en een bonuspakket van meer dan 54 uur Career Management Services (CMS). Onze speciale CMS-activiteiten voor het DevOps Engineering-programma omvatten sessies over life coaching, cv-bouwen, Linkedin-training en ondersteuning voor interviewvoorbereiding.


Naast het robuuste curriculum, heb je de mogelijkheid om te oefenen wat je hebt geleerd met 40 hands-on activiteiten + 7 projecten + een diepgaand sluitstukproject op het eindevan de cursus. Wij bieden de meest intensieve training in de IT bootcamp markt om onze studenten volledig voor te bereiden op een succesvolle carrière!

Why DevOps Engineer?

Vrijheid

Optie om overal ter wereld op afstand of op kantoor te werken

Finances

Gemiddeld salaris voor AWS/DevOps $ 120.000+ in de VS

Toekomst

DevOps verbetert de snelheid en stabiliteit van softwareontwikkeling

Aankomende Programma's

DevOps Engineering

Rooster : Part-time
Looptijd : 3.5 Months
Curriculum : Module 2 (Devops)
Prerequisites 

 • GIT
 • Linux Bash Scripting
 • Computer Networks Basics (TCP/IP Model, IP Addressing, Subnetting)
 • JSON & YAML
 • AWS (IAM, EC2- ELB, AS, SG, EBS-, CFN, RDS, -MySQL, DynamoDB-, VPC, Route53)

24 October 2022

Premium DevOps Engineering (slechts 15 plaatsen)

Rooster : Part-time
Looptijd : 3 Months
Leerplan : Module 2 (Devops)
Prerequisites 

 • GIT
 • Linux Bash Scripting
 • Computer Networks Basics (TCP/IP Model, IP Addressing, Subnetting)
 • JSON & YAML
 • AWS (IAM, EC2- ELB, AS, SG, EBS-, CFN, RDS, -MySQL, DynamoDB-, VPC, Route53)

Wat Ga Je Leren?

project management

DevOps

 • Jenkins
 • Maven
 • Ansible
 • Terraform
 • Prometheus
 • Grafana
 • Nexus Artifactory
 • Docker
 • Kubernetes
 • Helm
 • Raucher
 • AWS ECR & ECS & EKS
 • Docker for containerization used in microservices
 • Container orchestration tools Kubernetes and Docker Swarm
 • 40 Hands-on
 • 6 Projects

Wat Onze Alumni Vertelden?

Tomy
Tomy
Course Report
Read More
"I decided to change my profession and preferred IT field. Some of my friends strongly recommended me Clarusway. In the beginning I had some concerns. Because I have no IT background. But when I glanced at curriculum of Clarusway convinced that I can handle. It was designed for non-IT guys..."
Mike
Mike
Course Report
Read More
“I definitely recommend Clarusway to anyone who wants to learn AWS and DevOps. I can honestly say that it was an incredible experience for me to become a student at Clarusway! I decided to join the bootcamp and switch my career to Cloud and DevOps engineering..."
Adam Smith
Adam Smith
Career Karma
Read More
“When you decided to start a career in IT or If you want to change your career towards IT, Clarusway will be the right address. I signed up for the AWS & DevOPS path of this bootcamp. Interaction with instructors, mentors, teaching assistants and classmates is very good...”
Bryan Myres
Bryan Myres
Career Karma
Read More
“ I confirm that the Clarusway team has an excellent AWS DevOps training program. I was a beginner at IT and Clarusway has provided a wonderful opportunity for me as an IT beginner learner through the course. It really gave me the basic foundations of IT and have taken a deep knowledge of AWS DevOps thanks to Clarusway...”
Nurul Zudin
Nurul Zudin
Course Report
Read More
“Taking this bootcamp has been the best leap I have taken for my career. I was self-teaching some programming language before this but wanted something to really push me and keep me accountable, and this program definitely did that. A big factor in my positive experience was having instructors and TAs who are genuinely passionate about teaching...”
Kemal Aslan
Kemal Aslan
Google
Read More
“I am now a student at Clarusway. It is a wonderful experience. I am planning to select AWS-DevOps path but I have learned a lot from this course till now. Instructors are great and CMS team is very effective. I highly recommend this course to anyone. Thanks Clarusway..."

Veel Gestelde Vragen

Teams worden gevormd met een groep studenten. Een student wordt geselecteerd als teamleider en een mentor van Clarusway woont deze vergaderingen bij. Studenten werken samen aan hun wekelijkse documenten en gebruiken wat ze leren om problemen op te lossen. Ze krijgenelke week een code-uitdaging en worden voortdurend geëvalueerd om op schema te blijven.

Studenten leren door de interviewvragen in hun documenten te bespreken. Teams kunnen samenwerken tijdens teamworkactiviteiten en projecten. Teams kunnen ook andere tijden instellenom buiten de lesperioden te vergaderen. We matchen studenten in code buddy teams en volgen hun voortgang in het samenwerken op. We veranderen codemaatjes in specifieke periodes, zodat studenten verschillende benaderingen ervaren – het is een peer-to-peer leeromgeving. Studenten krijgen nieuwe perspectieven te zien om te leren en te groeien. Teams gebruiken Jira- en GitHub-tools terwijl ze hun projecten als een team beheren.

Het programma is ontworpen om u voor te bereiden om een DevOps-ingenieur te worden. Functietitels kunnen DevOps Engineer, SysOps Administrator, Platform Engineer, Build Engineer, Site Reliability Engineer en Release Manager zijn. Als DevOps-expert ben je extreem goedin veel verschillende sectoren en rollen. Als afgestudeerde van dit programma, word je voorbereid op rollen variërend van generalist tot specialist.

Wij bieden verschillendebetalingsopties om het programma voor u te laten werken:

Dit programma is bedoeld voor ontwikkelaars, systeembeheerders en operations managers die geïnteresseerd zijn in het automatiseren van it-infrastructuur, het bouwen van pijplijnen voor softwarelevering en het implementeren en beheren van infrastructuur. Met dit programma kun je de vaardigheden verwerven die je nodig hebt om te slagen in dit snelgroeiende veld.

De DevOps-cursus bereidt je voor op het werken als DevOps-engineer in een bedrijf met behulp van de DevOps-cultuur, -methoden en -tools en / of voert het DevOps-model uit tijdens de productie.

In deze rol werk je als DevOps-engineer in een technologiebedrijf dat van plan is het DevOps-model te adopteren of de DevOps-cultuur, -methoden en -tools te gebruiken.

DevOps (Module 2) programma’s vereisten zijn:

 • Software Development Life Cycle (SDLC)
 • Linux (Shell Scripting)
 • Git
 • Phyton

Je leert DevOps-tools (Jenkins, Docker, Kubernetes, Docker Swarm en meer.)begrijpend in de cursus. Als laatste stap is het aan u om certificeringsexamens aan te vragen, zoals Docker Certified Associate (DCA), Certified Kubernetes Administrator (CKA) en Certified Kubernetes Application Developer (CKAD). We zullen deskundige guidanc e bieden, zodat u de vaardigheden kunt leren en het vertrouwen kunt krijgen dat u nodig hebt om deze examens te behalen.

DevOps-praktijken zijn vereist voor IT-bedrijven om hun ontwikkelings- en operationele processen te coördineren. Bovendien hebben meer bedrijven hun werknemers nodig om de DevOps-cultuur over te nemen in de huidige concurrerende markt. DevOps Engineers zijn erg in trek en ditzal naar verwachting tot ver in de toekomst zo blijven.

Het DevOps-model stelt een organisatie in staat om de operationele efficiëntie te verbeteren, de levering te versnellen en producten te innoveren. Een DevOps-engineer adopteert zijn bedrijf de DevOps-cultuur, -methoden en -tools en /of voert het model uit tijdens de productie.

Het DevOps-model stelt een organisatie in staat om de operationele efficiëntie te verbeteren, de levering te versnellen en producten te innoveren. Meer samenwerking, vloeiende responsiviteit en kortere cyclustijden komen deze cultuur ten goede.

Het DevOps-model stelt een organisatie in staat om de operationele efficiëntie te verbeteren, de levering te versnellen en producten te innoveren. Meer samenwerking, vloeiende responsiviteit en kortere cyclustijden komen deze cultuur ten goede.

De DevOps-markt zal in 2022 de 7 miljard dollar overstijgen en zal naar verwachting tussen 2022 en 2028 met meer dan 20% groeien.

In een bedrijf bieden DevOps-vaardigheden:

 • Snellere implementatie
 • Gestabiliseerd werken
 • Duidelijke verbetering İn Productkwaliteit
 • Automatisering İn İteratieve taken
 • Verbeter de wendbaarheid
 • Continue levering van software
 • Het oplossen van problemen versnellen
 • Hoge productie door helderheid
 • Minimale productiekosten

Jenkins is zowel een open-source als een commerciële tool. Hierdoor is Jenkins voordelig voor het automatiseren van softwareontwikkelingsprocessen. Deze handige CI/CD-tool kan bijvoorbeeld worden gebruikt om de bouw-, implementatie- en testprocessen te integreren.

Gereedschappen worden gescheiden op basis van de processen waarin ze worden gebruikt – ze zijn allemaal belangrijk. De meest gebruikte tools die in DevOps worden gebruikt, zijn Jenkins, Docker en Kubernetes.

Docker is handig voor het eenvoudig en effectief bouwen, verpakken, uitvoeren en leveren van toepassingen op containers met de juiste afhankelijkheden.

De meest voorkomende certificeringen in DevOps zijn Docker Certified Associate (DCA), Certified Kubernetes Administrator (CKA), Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) en AWS Certified DevOps Engineer.

U wordt geëvalueerd in zes verschillende categorieën. Elk voegt een score toe aan het totaal. Deze omvatten het volgende:

 • SDLC Automatisering
 • Configuratiebeheer en infrastructuur als code
 • Bewaking en logboekregistratie
 • Automatisering van beleid en normen
 • Reactie op incidenten en gebeurtenissen
 • Hoge beschikbaarheid van fouttolerantie en noodherstel

Volgens het Bureau of Labor Statistics (BLS) is het gemiddelde jaarsalaris voor een DevOps-ingenieur $ 99.200.

Beide banen vereisen een verschillende reeks vaardigheden en hulpmiddelen. Als je het leuk vindtom zelfstandig te werken, is een ontwikkelaarsfunctie ideaal. Als u liever met meerdere platforms tegelijk en met een groot aantal personen werkt, is een DevOps-carrière misschien iets voor u.

Clarusway biedt een uitgebreid DevOps-cursusprogramma om het proces te versnellen. Je kunt in slechts 3 maanden een DevOps-engineer worden als je motivatie en hard werken in het programma brengt!

DevOps verenigt ontwikkeling en activiteiten, terwijl Agile de nadruk legt op samenwerking, gebruikersfeedback en snellere releasecycli. Met andere woorden, agile is een van de managementbenaderingen die kan worden gecombineerd met het DevOps-model.

Er zijn twee manieren om aan DevOps te denken: een vooruitgang van agile principes of een component van agile die niet is toegevoegd. Het is een poging om de nieuwe ideeën van de agile methode toe te passen op de manier waarop bedrijven hun activiteiten uitvoeren. Tegelijkertijd is DevOps een ontbrekend stukje agile omdat sommige agile principes pas volledig gerealiseerd kunnen worden wanneer DevOps wordt gebruikt.

AWS is een cloudplatform dat services bevat voor het beheren van de computerinfrastructuur. In die cloudinfrastructuur. AWS DevOps biedt een DevOps-model via zijn diensten en tools.

Meer Cursussen

U BENT MISSCHIEN OOK GEÏNTERESSEERD IN ONZE
IT-CURSUSSEN

aws devops engineer

AWS & DevOps Course

aws solution architech

AWS Solutions Architect