Flexibele Betaalopties

Kies het betaalplan dat het beste bij je past. We bieden vier flexibele betaalopties, alle vergezeld met een gratis proefperiode van 15 dagen. Als je besluit de cursus tijdens deze periode te verlaten, ontvang je een volledige terugbetaling.

RMT Subsidie

TechMeUp

Vluchtelingenkortingsprogramma

(Deze speciale korting is alleen geldig tot 1 juni. Mis het niet!)

Economische Empowerment Korting:

Teamwork Business Illustration 1
RMT website

RMT Subsidie

Omscholingsondersteuning voor Werklozen in IT

De Regionale Mobiliteitsteams (RMT’s) bieden ondersteuning als je risico loopt je baan te verliezen of deze al hebt verloren, bijvoorbeeld door COVID-19 of automatisering. Deze hulp omvat begeleiding bij het zoeken naar een baan, carrière-advies, training en hulp bij schulden, met diensten op maat voor individuele behoeften. Deze teams, aanwezig in heel Nederland, zijn een samenwerking tussen verschillende ministeries en organisaties.

Inwoners van Nederland met een geldig burgerservicenummer.

Financiële hulp aangeboden voor professionele ontwikkeling in de IT-sector.

  • Een subsidie tot €5000 voor IT-carrièretransitie.
  • Diensten, onder meer hulp bij het zoeken naar een baan, carrière-advies en training.
techmeupnl logo

Tech Me Up

Als trotse partner van TechMeUp zet Clarusway zich in voor het bevorderen van diversiteit in de tech-industrie.

Als trotse partner van TechMeUp zet Clarusway zich in voor het bevorderen van diversiteit in de tech-industrie. TechMeUp, een vooruitstrevende stichting, biedt financiële steun in de vorm van renteloze microkredieten, die een divers scala aan studenten, in het bijzonder vrouwen, biculturele personen en mensen ouder dan 45, helpt om zich om te scholen voor techcarrières. Dit initiatief is een cruciale stap naar een meer inclusieve en dynamische techsector, die de diverse samenleving waarin we leven weerspiegelt

Heb jij interesse om deze opleiding te volgen, maar kom je er financieel niet helemaal uit? TechMeUp biedt studenten een renteloze lening om te studeren. Dit geld kan naar je studie gaan of naar het leven tijdens je studie. Na het afronden van je opleiding én het vinden van een baan betaal je het geleende bedrag terug. Met dit geld kan weer een andere student studeren. Enzovoorts, enzovoorts.

Geïnteresseerd? Zo werkt het:

 

  1. Je bent geïnteresseerd in (een van) onze opleiding(en), maar je kunt het niet betalen. Dat is geen reden om het niet te doen natuurlijk
  1. Je meldt je aan bij TechMeUp en stuurt een motivatievideo in. Ze willen graag weten wie je bent en waarom je jezelf wilt omscholen.
  1. TechMeUp voert gesprekken en maakt een selectie. Helaas kunnen ze niet iedereen helpen.
  1. Jij kiest een opleiding en schrijft je in. Soms moet je nog een toelatingstest doen.
  1. Toegelaten? Dan maakt TechMeUp het afgesproken bedrag over. Je toekomst in tech begint nu!
  1. Afgestudeerd en een baan?  Dan betaal je TechMeUp in delen terug. Het hele bedrag zonder een cent aan rente.
Teamwork Business Illustration 4

Economische Empowerment Korting

35% Korting voor Personen met een Jaarinkomen Onder 20K

In ons streven naar economische empowerment bieden we een korting van 35% aan individuen die minder dan €20.000 bruto per jaar verdienen. Dit initiatief heeft als doel onze cursussen toegankelijker te maken en ondersteuning te bieden aan degenen die streven naar professionele vooruitgang ondanks financiële beperkingen. Als je jaarinkomen binnen deze grens valt, neem dan contact met ons op om te leren hoe je kunt profiteren van deze korting en je carrièrevooruitzichten kunt verbeteren.
Teamwork Business Illustration 7
Teamwork Business Illustration 2

Vluchtelingen Kortingsprogramma

45% Korting voor Inclusie en Diversificatie

(Deze speciale korting is slechts geldig tot eind 2024. Mis het niet!)

We zijn er trots op dat we een korting van 55% kunnen bieden aan vluchtelingen onder ons Inclusie- en Diversificatieprogramma. Deze aanzienlijke vermindering van de kosten toont onze toewijding aan het ondersteunen van vluchtelingen in hun carrièreprogressie. Als je je vaardigheden wilt ontwikkelen, neem dan contact met ons op om te leren hoe deze korting je kan helpen op je reis naar professioneel succes in een gastvrije en inclusieve omgeving.