Clarusway Sociaal Inclusie Programma

Potentieel Ontgrendelen, Kansen Creëren: Doe mee aan het Sociaal Inclusie Programma van Clarusway voor Nieuwkomers

Bij Clarusway geloven we dat iedereen een kans verdient om te leren en te gedijen in de wereld van technologie, ongeacht hun achtergrond.

social inclusion program
Clarusway Sociaal Inclusie Programma

Inleiding tot het Sociaal Inclusie Programma

Met deze missie in gedachten hebben we het Sociaal Inclusie Programma gecreëerd, speciaal ontworpen om nieuwkomers te ondersteunen en kracht te geven bij het toegang krijgen tot hoogwaardig IT-onderwijs en het starten van hun carrière in de techindustrie.

 

Via ons Sociaal Inclusie Programma bieden we twee soorten ondersteuning aan in aanmerking komende nieuwkomers: 

Kortingen

We begrijpen dat niet iedereen een volledige sponsoring kan krijgen. Om ervoor te zorgen dat onze cursussen voor zoveel mogelijk nieuwkomers toegankelijk blijven, bieden we kortingen tot wel 75% op onze IT-bootcampcursussen voor in aanmerking komende studenten.

Eligibility Criteria

Om in aanmerking te komen voor ons Sociaal Inclusie Programma, moeten aanvragers:

  • De status van nieuwkomer hebben in hun land van verblijf
  • Een sterke interesse hebben in het nastreven van een carrière in de techindustrie
  • Voldoen aan de toelatingseisen voor hun gewenste IT-bootcamp-cursus bij Clarusway.

Aanmeldingsproces

computational thinking

Stap 1: Vul het online aanmeldingsformulier in

Vul ons online aanmeldingsformulier in, waarbij u informatie verstrekt over uw achtergrond, opleiding en loopbaandoelen. Zorg ervoor dat u aangeeft dat u zich aanmeldt voor het Sociaal Inclusie Programma.

project management

Stap 2: Interview

Na het bekijken van uw aanvraag zal ons team contact met u opnemen om een ​​interview in te plannen. Dit geeft ons de kans om meer te weten te komen over uw motivatie en uw geschiktheid voor het programma te beoordelen.

software development life cycle

Stap 3: Sponsoring of Kortingsaanbod

Als u voor het programma wordt geselecteerd, zullen we u ofwel koppelen aan een sponsoringmogelijkheid of u een gereduceerd tarief aanbieden voor uw gewenste IT-bootcamp-cursus.

computer fundamentals

Stap 4: Begin uw reis met Clarusway

Zodra de financiële ondersteuning is bevestigd, kunt u zich inschrijven voor de door u gekozen cursus en uw reis naar een belonende carrière in de techindustrie beginnen met Clarusway.

Getuigenissen

Selim
Data Science
Read More
Dankzij het Sociaal Inclusie Programma van Clarusway kon ik mijn droom om software-ontwikkelaar te worden nastreven. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om te leren en te groeien in de techindustrie.
Klaar om je leven te veranderen en een verschil te maken in de techindustrie? Solliciteer vandaag nog voor het Sociaal Inclusie Programma van Clarusway en zet de eerste stap naar een mooie toekomst.