Salesforce-cursus voor beheerders en ontwikkelaars

Parttime | 6 Maanden

Deze cursus bereidt studenten voor op de rol van Salesforce-beheerder en Salesforce Platform Developer I &II-certificeringsexamens. Er is geen IT-achtergrond nodig om aan de slag te gaan. Als je in korte tijd klaar bent om een gloednieuwe carrière te beginnen, spring dan in met onze Clarusway Salesforce-training!

salesforce
Salesforce

Course Overview

Deze cursus is een 24-weekse, rigoureuze online Salesforce-training. Het zal u voorzien van de vaardigheden die u nodig hebt om het Salesforce Platform in de toekomst succesvol te beheren. Salesforce Administrator en Salesforce Developer zijn de gewenste functietitels. Nahet afronden van deze Salesforce-cursus bent u klaar om de Salesforce-certificeringstests af te leggen, zoals Salesforce Administrator, Salesforce App Builder, Salesforce Advanced Admin en Salesforce Platform Developer I-certificeringsexamens.

Het Salesforce Bootcamp is gemaakt voor personen zonder eerdere ervaring. No-It achtergrond is nodig. U krijgt altijd hulp bij het maken van het portfolio van een beginner naar een werkklare staat. We zullen u begeleiden om uw portfolio op te bouwen met uw eerdere ervaringen en onze cursus curriculum. Dus in korte tijd ben je klaar om aan je nieuwe baan te beginnen!

Omdat er veel baanopties zijn, kunt u uw vaardigheden en carrière binnen de Salesforce-branche gemakkelijk laten groeien. Er zijn zoveel technische documentatie en de gekoppeldeontwikkelaarscommunicatie. Gezien het aantal bedrijven dat overstapt naar de cloud, kan het leren van Salesforce u helpen een succesvolle en langdurige IT-carrière te starten.

Real Business Projects

Partner Companies

Superbadges

Trailhead Community

De Salesforce-industrie blijft snel groeien en zal naar verwachting tegen 2024 4,2 miljoen banen creëren in Salesforce Ecosystem. En Salesforce groeit sneller dan 75% van de top 100 techbedrijven.

U krijgt de kans om echte producten te bouwen en eraan bij te dragen die u in uw portfolio kunt presenteren terwijl u solliciteert naar Salesforce-beheerders- en ontwikkelaarsbanen. Je leert het Salesforce-platform zonder codering. Daarnaast leer je ook Salesforce-codeertalen waarmee je verder kunt gaan voor Salesforce Developer-functies.

Salesforce Developer Track omvat projectmanagement en versiebeheer op basis van Salesforce met SFDX en Salesforce CLI. Aan het einde van de cursus kunt u uw projecten implementeren in een productieomgeving. Bovendien is de Lightning Web Component-sectie niet beperkt tot de inleiding.

Waarom Salesforce-training?

Vrijheid

Optie om overal ter wereld op afstand of op kantoor te werken

Geweldig loon

Average salary $100,000+ in the US

Hoge vraag

Er is veel vraag naar deze functietitel?

Aankomende Programma's

Salesforce-cursus voor beheerders en ontwikkelaars

Rooster : Part-time
Looptijd : 6 Maanden
Leerplan : Warm Up Track + Salesforce Administrator Track + Salesforce Developer Track 
Niveau : Beginner (Geen vereisten)

Wat Ga Je Leren?

computational thinking

4 Weeks

Opwarmtrack

De Warm-Up-track zal het schema behandelen, dat de tools en de algemene kennis over het programma vertegenwoordigt. Studenten zullen ook enkele basis-IT-bronnen doornemen en lectuur en opdrachten voltooien om vertrouwd te raken met Salesforce. Ten slotte zullen ze hun Salesforce-organisatie gereed maken.

 • SDLC
 • Agile
 • JIRA
 • HTML
 • CSS
 • SQL
 • Introduction to Salesforce
computer fundamentals

8 Weeks

Salesforce Administrator Spoor

Je leert de basis van het Salesforce Platform. Je bent een expert in Salesforce, hoe je het kunt aanpassen met de Lightning Experience zonder code te schrijven, kritieke bedrijfsstatistieken visualiseert met behulp van rapporten en dashboards, taken automatiseert en je gegevens beheert binnen het salesforce.org-platform. Het beste is dat er geen vereisten zijn om deze cursus te volgen. No-it achtergrond is nodig. Daarnaast leer je over het ontwerpen van nieuwe gebruikersinterfaces met Visualforce, Lightning Component en Lightning Web Component, het manipuleren van je gegevens met Apex, inclusief Apex Triggers, SOQL, SOSL en Apex Testing, en het aanpassen van Salesforce met behulp van een programmatische aanpak.

 • Data Modelling
 • Data Management
 • Record type- PageLayout
 • App Builder
 • Org Setting
 • Org Security
 • Report and Dashboard
 • Automation Rules
 • Process Builder
 • Flow
 • Basic Deployment 
project management

12 Weeks

Salesforce Developer Spoor

Flow is de krachtigste declaratieve automatiseringstool in Salesforce en stelt u in staat complexe bedrijfsoplossingen te bouwen door gegevens te verzamelen en verschillende acties uit te voeren in salesforce.org of een extern platform. Het zal 4 weken/modules zijn en voor elke module hebben we één workshop. Tijdens de cursus bouw je 5 verschillende stromen op en maak je indruk. Met deze opleiding word je een Salesforce Flow Specialist.

 • Apex
 • Apex Test
 • Apex Trigger
 • Apex Async
 • SOQL
 • SOSL
 • DML
 • SOBJECT
 • Governor Limits
 • Code Bulkification
 • Exception Handling
 • Visualforce
 • Aura
 • LWC
 • Deployment

Wat Onze Alumni Vertelden?

Yasin Y.
Yasin Y.
Switch Up
Read More
“It makes me very happy to enter the turning point of my life in such an institution. A team working with the enthusiasm of teaching, thank you in advance to all of them. The education system is divided into pre-class, in-class, and post-class, and it's really designed for you to learn. You can watch the lessons you missed or the lessons you want to repeat as many times as you want.”
Hayko
Hayko
Switch Up
Read More
“It is a one-to-one course for those who do not have an IT background and want to specialize in this field. I would definitely recommend. Instructors' approach to students is very good. The training materials are pretty self explanatory.I strongly recommend.”
Jack
Jack
Course Report
Read More
"Good balance between theory lessons and projects. The small group is perfect to get personal assistance and resolving any doubt. The teachers are very good at adjusting their lessons to students' backgrounds and skills. Also, there are enough projects and content to put a portfolio together at the end of the Bootcamp."
Oral
Oral
Course Report
Read More
“The quality of the course instructors is among the most important values for CLARUSWAY. Thanks to this bootcamp, my perspective on the world has changed. I started to dream of a brand new world for myself. I can say that it is the best IT course in the field of IT."
Martin F.
Martin F.
Career Karma
Read More
“I think, Clarusway is one of the best bootcamp. CW has an excellent environment for learning. Their curriculum is highly up-to-date. Thank you to everyone at Clarusway. Thanks to Clarusway, I've had a job. I reached my dreams. Now, I am doing my dream job.”
Ridvan
Ridvan
Career Karma
Read More
“They really do their job consciously and offer a quality education method. Instructors and mentors are all very dedicated to their work. Their aim is to give students a good career and they are very successful at this. I have friends who were educated here and work in very good institutions. ”
Huseyin
Trust Pilot
Read More
"I definitely recommend Clarusway.I recommend this course even if you don't have an IT background. Because the Clarusway family as a whole support each other tremendously. In particular, the mentor system works very well and you can easily reach your one-on-one mentor."

Veel Gestelde Vragen

Salesforce-beheerders werken samen met belanghebbenden om systeemvereisten te definiëren en het platform aan te passen. Simpel gezegd stellen ze gebruikers in staat om het meeste uit Salesforce-technologie te halen. Een Salesforce-beheerder begrijpt het beste hoe hij het platform kan laten werken voor de doelen van zijn bedrijf.

Een grondige kennis van rapporten en dashboards is een absolute must voor beheerders. U hebt maandelijkse, wekelijkse en zelfs dagelijkse rapporten nodig om het meeste uit Salesforce te halen. U zou van uw beheerder moeten kunnen verwachten dat hij een analyse uitvoert als onderdeel van zijn essentiële kennis.

Salesforce-beheerders kunnen nieuwe objecten op salesforce maken en de onderlinge relaties beheren.

Een Salesforce-beheerder is verantwoordelijk voor de beveiliging van gebruikersniveau tot organisatieniveau.

De taken van een Salesforce-beheerder zijn eenvoudig en plezierig – deze functie kan het beste worden gedaan door iemand die een uitstekende planner is. Als je iemand bent die graag dingen organiseert, zou dit een uitstekende match voor jou zijn!

Nee. De test bestaat uit 60 meerkeuzevragen – u moet er minstens 39 correct beantwoorden om te slagen.

Een Salesforce-beheerder vereist geen codering als onderdeel van zijn of haar dagelijkse werk, omdat hij / zij binnen een team werkt. Dat team zal bestaan uit ontwikkelaars en consultants die zullen zorgen voor het coderingsgedeelte. De admin moet voor veel beslissingen zorgen. Als hij of zij codering kent, is het een vaardighedenset met toegevoegde waarde. Coderen is altijd een voordeel, maar niet nodig om een carrière als Salesforce-beheerder te starten.

Salesforce-beheerders kunnen veel salesforce-ontwikkelaarstaken uitvoeren zonder te coderen. Dit beperkt echter de taakomschrijving. Als u meer vrijheid in de rol en loopbaanontwikkeling wilt, moet u ook een salesforce-ontwikkelaar worden.

Als Salesforce-beheerder wilt u expertise ontwikkelen op gebieden zoals databasebeheer, beveiliging en compliance. U wilt ook een basiskennis van API’s. Door goed afgeronde technische kennis te hebben, kunt u met meer vertrouwen met gebruikers en leidinggevenden praten met behulp van uw specialistische expertise.

Het is niet moeilijk om te leren. Als u uw geest en concentratie gebruikt om Salesforce te leren terwijl u onze online Salesforce-training bestudeert, kunt u Salesforce binnen enkele weken onder de knie krijgen.

Met de juiste toewijding en Clarusway Salesforce Administrator & Developer Cursus duurt het 5 tot 6 maanden om een baan te vinden.

Het kan worden geïntegreerd met applicaties van derden, waardoor het ideaal is voor bedrijven van alle schalen. Het grootste voordeel is dat het gemakkelijk te gebruiken is, waardoor bedrijven tijd en middelen besparen. Dit maakt hun werknemers vrij om nieuwe ideeën en bedrijfsgroeistrategieën te ontwikkelen. Vanwege de vraag zijn de Salesforce-salarissen in de VS een van de hoogste.

 • Fundamentele objectgeoriënteerde programmeerconcepten.
 • Basiskennis van C# en JavaScript.
 • MVC stijl van ontwerpen.
 • Datamanagement, modellering.
 • Visualforce en Apex fundamenten.
 • Lightning framework.
 •  
 • Webservices, SQL, SOQL
 • Aura en LWC Component Ontwikkeling.
 • Unit testen van Apex, Aura en LWC.
 •  

Salesforce is niet moeilijk als je begint met de basis en eerst het admin-gedeelte onder de knie hebt. Het is mogelijk om Salesforce Development te leren zonder eenprogrammeerbackground. Iedereen kan dit platform beheersen met de juiste vastberadenheid om cloudvaardigheden onder de knie te krijgen.

Salesforce is een low-code of no-codeapplicatieontwikkelingsplatform. U hoeft geen codeerachtergrond te hebben om Salesforce Developer te worden. Het is de perfecte carrièrekeuze als u uw IT-carrière wilt starten zonder voorafgaande codeerervaring. Cursusinhoud is voldoende om een background voor je CV te maken. Salesforce is een no-coding platform, maar het beloont ook degenen die coderen kennen om meer vrijheid te hebben in hun carrièrepad.

Salesforce rapporteerde een omzet van 6,34 miljard dollar voor het kwartaal, dat eindigde op 31 juli, een stijging van 23 procent op jaarbasis. Het heeft een huidige resterende prestatieverplichting van ongeveer $ 18,7 miljard, een stijging van 23 procent op jaarbasis, aldus het bedrijf.

We bieden verschillende betalingsopties om het programma voor u te laten werken:

Meer Cursussen

U BENT MISSCHIEN OOK GEÏNTERESSEERD IN ONZE
IT-CURSUSSEN