Software Development Engineer in Test (SDET)

Parttime | 6 Maanden

sdet 3
sdet e1681984753921

In deze cursus leert u alle controles van de ontwikkelde producten uit te voeren in overeenstemming met de wensen van gebruikers. Je wordt Test Automation Engineer, het populaire beroep in ontwikkelingslanden. Ben je klaar voor een salaris van zes cijfers? Het is jouw tijd om bij te schaven en in te springen met Clarusway!

sdet
Test Automation Engineer Program (SDET)

Course Overview

Onze Software Development Engineer in Test (SDET) cursus is ontworpen om u te leren omgaan met het testgedeelte van programma’s. Onze studenten krijgen belangrijke IT-leiderschapstraining en de specifieke communicatieve vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in dit interdisciplinaire veld.

Naast bovengenoemde taak van Test Automation Engineer; Om de delen van het product te identificeren die niet geschikt zijn voor de stroom en deze door te sturen naar de relevante eenheden, om testscenario’s te ontwikkelen, om de verwachte resultaten in de testprocessen volgens de analyse te creëren, om foutrapporten te genereren, om ervoor te zorgen dat alle fouten van het product worden gecorrigeerd tot aan de leveringsfase aan de gebruiker, om hercontroles uit te voeren na de nodige afspraken en om samen te werken met het softwareteam.

Waarom SDET?

Vrijheid

Optie om overal ter wereld op afstand of op kantoor te werken

Geweldig loon

Gemiddeld salaris $100.000+ in de VS

Snelkoppeling naar IT World

Automatisering is de toekomst, neem plaats in de frontlinie

Aankomende Programma's

Software Development Engineer in Test (SDET)

Rooster : Parttime
Looptijd : 6 Maanden
Leerplan : Software Development Engineer in Test

Wat Ga Je Leren?

computational thinking

Software Development Engineer in Test (SDET)

 • Software Development Life Cycle
 • Software Testing Life Cycle
 • JAVA
 • Selenium (with JUnit, TestNG, Cucumber frameworks)
 • MySQL
 • Jenkins
 • HTML
 • GIT/GitHub
 • JDBC
 • AWS Cloud
 • Jira Software
dienst loopbaanbegeleiding

Dienst Loopbaanbegeleiding

 • Life Coaching
 • Time Management & Pomodoro Technique
 • Linkedin Management
 • Self Confidence & Active Listening & Communication
 • Resume & CV Support
 • Effective Working Techniques
 • Interpersonal & Transferable Skills
 • Leadership & Teamwork
 • Problem Solving & Attention to Detail
 • Productivity & Organization
 • Creativity
 • Interview Preparation
 • Behavioral Interview Questions
 • Sharing of Experience By Experts In the Field of IT
 • Internship Support

Wat Onze Alumni Vertelden?

Morad
Morad
Course Report
Read More
"I graduated from Clarusway Devops Program - I had no IT background and I enrolled ITF module first, then pursued AWS and Devops track. LMS was well-prepared for theoretical knowledge and curriculum was industry-oriented. Instructors were industry-experienced and so dedicated and helpful. Mentors were extremely supportive..."
Joshua Tallman
Joshua Tallman
Career Karma
Read More
“I finished AWS section and continuing DevOps now. They are really good at teaching and make you gain an IT skill. Good LMS System for pre classes, qualified instructors, and amazing hands-ons. Instructors are very good at their area and passionate to teach. You realize hands-ons were well-prepared with a great effort...”
Charlie Falcon
Charlie Falcon
Switch Up
Read More
“My experience with Clarusway was phenomenal in all aspects. The curriculum provided us with a solid foundation in AWS and DevOps that can be leveraged later after graduating and looking for jobs. We also built impressive projects that could be included in our resumes and discussed during interviews, which really helped...”
Yalcin Kose
Yalcin Kose
Career Karma
Read More
“I highly recommend to take this course if you really want to be a AWS Cloud / DevOps Engineer. The course structure & curriculum are excellent. First you learn, then you practice with hands-on, next you do the project with the knowledge that you just got. When you attend, more than 20 projects waiting for you! ”
Carter Edward
Carter Edward
Course Report
Read More
“I have finished AWS/DevOps course at Clarusway starting May 2020 and ending February 2021.Before I join this bootcamp, I did not have any experience in the IT industry. Throughout my time at Clarusway, I gained a great deal of confidence, knowledge, and experience from a wide variety of sources, including experienced engineers working in the industry..."
Maxim
Maxim
Switch Up
Read More
“At Clarusway mentorship programs, peer-learning, and project-based group study methods. Unique methodology enhances the abilities of learners by providing a fast track to become subject matter experts. Students gain the requisite classroom knowledge paired with the necessary hands-on skills demanded by our fast-paced industry...”
DH Kim
DH Kim
Google
Read More
“I've completed their AWS Cloud and DevOps Engineering bootcamp! I'm very satisfied with the skills and knowledge I've obtained from the program! They go above and beyond. The curriculum and materials are of quality and are effective. The instructors are truly amazing, patient, and caring too! The Clarusway community is wonderful..."

Veel Gestelde Vragen

Onze programma’s zijn ontworpen voor studenten van beginners tot gevorderden. We bieden een beginnersvriendelijk IT Fundamentals-leertraject voor degenen die net zijn begonnen aan een nieuwe IT-carrière. Voor nieuwkomers vereist ons unieke programma niet dat aanvragers een technisch eliminatieproces doorlopen voordat ze aan de slag kunnen. We hebben een eenvoudige beoordeling van communicatieve vaardigheden om onze studenten beter te leren kennen en dat is alles – we verwelkomen ALLE deelnemers! Alles wat we nodig hebben zijn studenten die gemotiveerd zijn, toegewijd aan hun nieuwe carrièredoelen, discipline hebben om projecten te voltooien en de bereidheid om hard te werken! Dat is het geheim van succes om op te vallen als een veelgevraagde professional in de IT-markt! Wij wijzen je de weg!

Ons Full-Stack Automation Engineering-programma is ontworpen om QA-testen en QA-engineeringtools te leren. Dit is een praktisch programma dat is ontworpen om deelnemers voor te bereiden op een succesvolle carrière op dit gebied. Studenten met een gemiddeld niveau die enige basis in IT hebben, kunnen beginnen met de cursus QA Tester en het IT Fundamentals-programma overslaan. We hebben ook andere modules voor IT-professionals die op zoek zijn naar IT-loopbaanontwikkeling. We zijn er wanneer u klaar bent om uw vaardigheden te verbeteren en uw verdienpotentieel te vergroten!

Een kwaliteitsborgingstester, of QA-tester, werkt aan het vaststellen en onderhouden van standaarden in verschillende vakgebieden, zoals softwareproductie, videogames, digitale producten, webplatforms en communicatienetwerken. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het vinden van fouten, het opsporen van foutbronnen en het oplossen van problemen, zowel zelfstandig als in QA-teams. In deze hoedanigheid werken ze ook nauw samen met ontwikkelaars om de functionaliteit, effectiviteit en productiviteit van de werkplek en de kwaliteit van het product te verbeteren.

Kwaliteitsborgingstests worden soms verward met kwaliteitscontroletests, maar de twee verschillen aanzienlijk. Kwaliteitscontrole verwijst naar het proces van het opsporen van gebreken in producten die al zijn vervaardigd en diensten die aan klanten zijn geleverd. Ter vergelijking: kwaliteitsborging omvat het interne ontwikkelingsproces van producten en diensten voordat ze voor het publiek worden vrijgegeven.

– Een computer met minimaal een 2,0 GHz-processor en 8 GB RAM, met Windows 10, macOS 10.13 of 64-bits Linux

– Een headset of oordopjes met een microfoon

– Een stabiele internetverbinding.

Een extra monitor wordt ten zeerste aanbevolen.

Maak je geen zorgen, we hebben je. Alle lessen worden opgenomen en je kunt ze bekijken wanneer het jou uitkomt.

Ja. Al onze studenten die 70% van de live lessen bijwonen, hebben recht op een certificaat.

Natuurlijk niet. We hebben genoeg studenten die zijn ingehuurd door grote bedrijven. De vraag naar banen is erg hoog, maar het aanbod is laag.

Hoewel we je de baan niet kunnen garanderen, zullen we er alles aan doen om je een baan te bezorgen. Als een instituut je de baangarantie geeft, is dit meestal nep of zorg je ervoor dat je hun claims valideert voordat je bij hen komt werken. Wij helpen je bij het vinden van een baan. Dit omvat cv-beoordeling, interviewvoorbereiding, nepinterview en vacaturemeldingen in uw e-mailinbox. We zijn er zeker van dat als je alle vaardigheden gebruikt die je in deze cursus hebt geleerd, je elke kans gemakkelijk kunt omzetten in een baanaanbieding.

Meer Cursussen

U BENT MISSCHIEN OOK GEÏNTERESSEERD IN ONZE
IT-CURSUSSEN

backend developer

Back-End Development

fullstack developer

Full Stack Development