Meritize Platform

Betaal na je opleiding. Zorg voor flexibele betalingsopties, inclusief het uitstellen van de volledige hoofdsom en rente. Meritize werkt samen met studenten, docenten en werkgevers om mensen te helpen uitblinken in op vaardigheden gebaseerde carrières.

5

Waarom Meritize Platform

Clarusway heeft samengewerkt met het Meritize-platform * om onze studenten een unieke financieringsoptie te bieden.  Meritize werkt samen met studenten, docenten en werkgevers om mensen te helpen uitblinken in op vaardigheden gebaseerde carrières.  Meritize weet dat u meer bent dan uw credit score, en daarom kijken ze naar uw prestaties uit het verleden om uw leningopties mogelijk te verbeteren.

Een paar redenen waarom het Meritize Platform een geweldige optie is voor studenten zijn onder meer:

Vaste en variabelerentevoeten beschikbaar

Flexibele betalingsopties, inclusief het uitstellen van volledige hoofdsom- en rentebetalingen tot 3 maanden nadat u uw training hebt voltooid

Klantenservice 6 dagen per week beschikbaar

Ma-Vr: 8u-19u Centraal

Za: 11u-15u Centraal

0,25% renteaftrek

De 0,25% AutoPay renteverlaging is van toepassing als u maandelijkse hoofdsom- en rentebetalingen doet door een automatische maandelijkse inhouding van een spaar- of betaalrekening

* Clarusway onderschrijft een bepaalde geldschieter niet, noch is het gelieerd aan Meritize Financial, Inc. (“Meritize”) of het Meritize-platform .

Voordelen van het Meritize Platform

Onderzoek de voordelen van Meritize Platform en neem een beslissing voor uw toekomst.

Het nagaan van leenopties zal geen

Voorafgaande goedkeuring in enkele minuten

Meritize logo with star

Geen boete bij vooruitbetaling

invloed hebben op uw credit score

Ability to fund up to full tuition and, in sommige gevallen, kosten van levensonderhoud

Ask To An Advisor

The Questions About The Meritize Platform

Get your ticket to our career changing programs that we’ve used to build a community in 29 different locations.
Monday - Saturday

Meritize werkt samen met studenten, docenten en werkgevers om op vaardigheden gebaseerde carrières op te bouwen door het aanbieden van: Bewustzijn, Toegang en Vooruitgang.

Als u weet welk programma u wilt volgen, kunt u hier toegang krijgen tot de  meritize-leningaanvraag. Als u niet weet welk programma u wilt volgen, gebruikt u de   Meritize Connect-tool voor meer informatie over de beschikbare opties. Via Meritize Connect kunt u rechtstreeks financiering aanvragen en verbinding maken met programma’s om meer te weten te komen.

Rente begint op te lopen zodra geld is uitbetaald aan uw school. Rente zal oplopen op uw lening terwijl u op school bent, zelfs als u ervoor kiest om het doen van betalingen uit te stellen tot nadat u uw programma hebt voltooid.

Meritize calculat rente tegen een eenvoudige dagelijkse rente en een deel van de rente bouwt zich elke dag op.

Het hebben van een medelener kan mogelijk uw leenopties verbeteren. Omdat Meritize rekening houdt met uw academische, militaire of werkprestaties, krijgt u krediet voor uw verdienste en kunt u worden goedgekeurd zonder een mede-lener.

Om uw leningaanbieding te accepteren, accepteert u binnen de aanvraag of beantwoordt u de e-mail die u van apply@meritize.com hebt ontvangen met de onderwerpregel ‘Gefeliciteerd van Meritize’. Als u problemen ondervindt bij het vinden van deze e-mail, controleer dan uw map met ongewenste e-mail / spam. Als unog vragen heeft, bel ons dan op 833-MERIT-4U (833-637-4848) of e-mail apply@meritize.com.

U ontvangt een beslissing over uw lening 2busin ess dagen nadat Meritize uw voltooide aanvraag heeft ontvangen. Een voltooide aanvraag bevat uw verdienstedocumenten of bevestiging dat u niet van plan bent deze bij uw aanvraag op te nemen.

Ja. Als uw lening wordt geweigerd, ontvangt u een kennisgeving via e-mail om u te helpen de reden voor uw weigering te begrijpen. Zodra u de problemen in uw kredietrapport hebt aangepakt, raden we u aan opnieuw een aanvraag in te dienen.